Beauty or Beast • Szépség vagy Szörnyeteg
Never Let Me Go
 
Holding On & Letting Go

Mindenkiben ott lakozik a jó és a rossz. Az már csak a saját döntése, hogy melyiket engedi előbújni. Az a legjobb, ha megtalálja az egyensúlyt: tudja, mikor legyen jó és mikor lehet egy icipicit rossz. Kis kitérő után rátérnék arra, hová is tévedtél. Egy 24 éves lány kastélyába léptél be, egészen pontosan. Az utóbbi időben kissé elveszítettem önmagam, nem igazán találtam sehol sem a helyem, többnyire érzelmileg padlón voltam, de egy ideje úgy érzem, megtaláltam a kiutat ebből a reménytelenségből. Ezért is született meg ez a blog, ahol újra szárnyra kaphatok. Mindig lételemem volt az írás és annak a legtöbb formája. Tehát nem adhattam fel egy hosszabb ihlettelenség miatt. Ha van kedved megismerni, nézz szét nálam, merülj el a gondolataimban a naplóm lapozgatása közben!

 
Feel So Close
„Senki sem tudja teljesen biztosan, milyen hatással van mások életére. Sokszor fogalmunk sincs. Mégis ugyanúgy cselekszünk.”

.•° Nos, kivégeztem a sorozatot. Amint megemésztettem a látottakat, jövök némi véleménnyel, úgy magáról az öngyilkosság témával kapcsolatban is. Anno nem értettem, miért felkapott sztori, de őszintén szólva, mindenkinek látnia kellene... hogy elgondolkozzon.
.•° Be kell szereznem a könyvet... valamikor... Ez még ráér, ígéretet tettem.  Megkaptam. 

2018.02.02. 0:46

.•° Hmm, össze kell szednem magam és hétvégén mindent elintézni, megcsinálni, amit terveztem... 

2018.02.09. 12:27

.•° A törhetetlen is összetörhet olykor...

2018.02.10. 0:28

.•° Boldogság van. Köszönöm, Stefan, azaz... 

 

2018.02.13. 12:32

.•° "Sosem tudhatod, mit gondol a másik. Sosem tudhatod, mit érez a másik. Sosem tudhatod, mi van a másik tettei mögött. Sosem tudhatod, mit váltasz ki a másikból. Épp ezért...
Ezért félünk. Félünk, hogy gondot okozunk. Félünk, hogy elveszítünk valamit. Félünk, hogy elveszítünk valakit. Félünk, hogy nem úgy alakulnak a dolgaink, ahogy szeretnénk. Egyszerűen félünk boldogok lenni. Falakat húzunk magunk köré, álarcok mögé bújunk. Így egyszerűbb. Könnyebb. Nem tudomást venni arról, ami van. Érzések, tettek. Kizárni, elzárni, lakat alá helyezni. Így talán megóvhatunk számunkra valami fontosat. Talán valakit. Előtérbe helyezve őt, aki fontos. Mert inkább így élsz, mint nélküle. Ez a döntésed."

2018.02.17. 23:05

 
Eyes on Fire

.•° Január 15. ~ Hrau tali
.•° Január 17. ~ Reina tali
.•° Február 1. ~ Színház (Az üvegcipő)
.•° Február 2. ~ Vásárlás  (jövőhéten folyt.)
.•° Február 17. ~ Színház (Judit)
.•° Február 19. ~ Színház (Valahol Európában)
.•° Március 15. vagy 16. ~ Stefan tali 
.•° Június 7. ~ Michael M. koncert (Stefi jön hozzám :3)

 
The Hardest Part

.•° Shadowhunters S03-ra várok
.•° 13 Reasons Why S02-re várok
.•° Supergirl S01E06
.•° The Originals S03E15
.•° Once Upon A Time S03E01
.•° Political Animals S01E01
.•° Pretty Little Liars S01E15

Tervben van:

.•° The 100, Beauty and the Beast, Teen wolf, Arrow, Baby Daddy, Grimm, The Walking Dead, Gossip Girl, Stitchers

 
When You Sleep

Bloggerina: Elena
Kastély: Beauty or Beast
Megnyitott: 2017. január 8.
Külcsíny: Elena

 

 
The Other Side
Indulás: 2017-01-08
 

 

Song on Fire

Tuesday

Kedd

Imádok kimozdulni a megszokott kis környezetemből, de őszintén, ritkán van rá lehetőségem. Most viszont valahogy kezdenek összejönni ilyen téren a dolgaim és ez klassz érzés. Bár eleve úgy indultam neki az évnek, hogy más lesz és megpróbálok több helyre elmenni és nem csak itthon ülni. Múlthéten Hrau vetette fel, hogy pénteken, azaz a születésnapomon találkozzunk már. Én persze egyből rábólintottam, mert hát alapból rég láttam és már hiányzott~ csütörtök este pedig módosult a program annyival, hogy este csatlakozik hozzánk még valaki; Zoey. Zozo~ *-* (Most kérdeztem meg, hogyan írhatom ki xD) Szóval, rábólintottam, mert Zoeyról eddig csak Hrau mesélt nekem. Egy oldalon játszunk, egy városban élünk, de sosem találkoztunk még, szóval itt volt az alkalom. És nagyon vártam. *-*

Első taliknál általában bennem van az, hogy úristen, mi lesz. Elleszünk-e egyáltalán, lesz-e közös téma, vagy majd kínos csendben ülünk és várjuk, hogy mehessünk végre. Ez az érzés most nem volt bennem, nem tudom, miért. Lehet azért, mert Hrau volt ilyen értelemben a ments váram - hisz ő ott volt, mi bajom lehet? Semmi.
Úgy alakult, hogy nem csak este, hanem délután is találkoztam Zoeyval és persze a kislányával, aki szörnyen aranyos volt! *-* És amúgy az első pillanatban úgy voltam vele, hogy Zoey nagyon szimpi lány. Nem mellesleg imádom a haját, ez a fekete-kék style nagyon menő! Aztán Zoey és a pici lány leszakadtak tőlünk és Hrauval kettesben maradtunk. Beültünk a Topoba és ott adta át az ajándékát nekem, ami amúgy itt van mindjárt jobbra.  Érdekesség amúgy, hogy Zoey csinátla. Ő nyomtatta rá a feliratokat arra a fatáblára. *-* Nagyon menő, nagyon boldog voltam, és vagyok is, hogy ezt kaptam, bár a pontos helyét még nem találtam ki, hol lesz. Ezen kívül kaptam mécses tartót meg csokit~ ráadásul kettőt. *-*
Megkajáltunk, aztán elléptem mosdóba... mire visszaértem, Hrau kifizette az én fogyasztásomat is. Első reakcióm: "ki engedte meg?" xD De amúgy ez is az ajándékom része volt. Nagyon jól esik amúgy, hogy így foglalkozik velem, meg úgy... nem is tudom. Szóval jó volt. Ezután elmentünk még a Duna-part felé, leültünk egy padra és persze tovább csacsogtunk. Érdekes, akárhányszor találkozunk, mindig van egymás számára mondanivalónk és nincsenek üres percek.
Eljött a 6 óra, így felálltunk és elindultunk a Cornerbe. Ott csatlakozott hozzánk Zoey és megkezdődött az igazi csajos este. (És Zoey is felköszöntött, tőle is kaptam csokit! *-* <3) Nos, köztudott tény, hogy én azért nem vetem meg az alkoholt, de mértékkel iszok. Az ilyen csajos estékhez meg azért nem baj, ha akad valami ital... közösen döntöttük el, hogy Martinizni fogunk, bár Zoeynak és nekem ez jobban bejött, mint Hraunak. Az egész esténk amúgy másból sem állt, csak sztorizgatásokból, beszélgetésből és legfőképp nevetésből. Na meg egyszer átcsörtettünk a városon, hogy bejussunk a Campusba és biliárdozzunk, de az a hely túl zsúfolt volt, így visszamentünk a Cornerbe még egy körre. Tényleg nagyon jó volt, Zoeynak is mondtam, hogy jó volt megismerni őt és tényleg jól éreztem magam. Ha jobban belegondolok, a születésnapom igazán sosem volt megünnepelve, pláne nem így, ilyen formában. Szóval tényleg minden köszönetem a két lánynak és ezer hála! *-* 22:00 körül indultunk ki a buszmegállóba, de mielőtt elváltunk volna, még egy közös fotót is lőttünk, amit a fenti képre linkeltem be. Nem a legjobb, de az ilyen pillanatokat meg kell örökíteni, nem? De. 

Az, hogy Reináékkal találkozzunk és menjünk el konkrétan inni (nem, nem idézném vissza Viki listáját, amit már a 3. koktél után összeírtunk x'D), nagyon spontán ötlet volt. Ugyebár van nekem a Silhouette FRPG oldalam és annak van egy fb csoportja, na meg chatje is. És a chatben vannak néha amolyan marhulások, amikor könnyesre röhögjük magunkat. Igen, előfordul, ráadásul olyan random helyzetekben, hogy tényleg nem tudom, hogyan... értitek. A lényeg, hogy egyszer ott vetődött fel az ivászat, meg hogy ja, el kéne menni. Aztán ha jól rémlik, Reina drágám írt rám privátban, hogy mi lenne, ha hárman Vikivel elmennénk. És megalakult a közös chat csoportunk, ahol le is beszéltük, hogy még júniusban összehozzuk. Hát, mint a mellékelt ábra mutatja, összejött. *-*

Szombaton a fél 3-as busszal mentem fel Pestre, ahol szerencsére hamar megtaláltuk egymást Reinával. Ó, és megjegyzem, hogy valahogy ennél a talinál sem volt bennem az, hogy jaj, mi lesz. Egyszerűen annyira megvolt az összehang már köztünk, hogy nem volt kérdés: baromi jó lesz ez a hétvége. Szóval, visszatérve: Reinával töltöttem az első pár órámat Pesten. Sokféle téma feljött, sokmindenről beszéltünk, elmentünk Bubu teázni. Gyerekek, ha ittatok finomat... *-* egyszerűen odáig voltam érte. Én zöld teás alapot kértem, eper-akármivel, meg kértem bele minden ízesítést. A neveket ne kérdezzétek. De nagyon finom volt. Odaadtam Reinek az ajándékot, ami egyébként egy karkötő volt (nekem is van olyaaan) és egy csinos, kissé "romantikus" (nem kell félreérteni xD) beütésű mécsestartót. Kár, hogy fotót nem csináltam róla, mert tényleg baromi jól nézett ki. És én is kaptam ajándékot, méghozzá egy naaagy táblát milka csokit (imádom *-*) és egy poháralátétet, ami itt van mindjárt jobbra. Szerintem többet nem is kell mondanom, minden rajta van. 
Aztán, nem is mi lennénk, ha valahogy nem "tévedtünk" volna el. 18:52 fele megálltunk a Salvatore bár előtt. Ugye Viki 19:00-ra foglalt asztalt. Megbeszéltünk Reivel, hogy megvárjuk a 19:00-át, előbb nem megyünk be... de aztán 58 fele mégis beléptünk, mondjuk, hogy Viki nevére van asztalfoglalásunk, a csaj meg néz ránk, hogy nem, itt ilyen nincs. Megnézi a gépben, ott sincs... nézünk Reivel egymásra, hogy mi van, aztán kiderült, hogy ez a Salvatore Bár Extra... és így, ja... hát jó tudni. Szerencsénk volt, mert 200 méterre volt a sima Bár, ahol tényleg volt foglalásunk. Azt hozzáteszem, hogy Viki előre megírta, hogy kicsit késik (édesem még pizsamában volt délután, mikor egyszer írt a csoportba, hogy "készül az estére" <3 imádom!). Sikeresen elfoglaltuk az asztalunkat~ Viki kb. 7-8 perccel jött később. Első dolgom volt átadni neki az ajándékot, amit először el sem akart fogadni - neki nem volt energiája elmenni venni nekem valamit... xD de mondtam, hogy nem számít, ez az övé és kész. Szerencsére ő is örült neki. Szintén karkötőt és mécses tartót kapott, az övében kagylók voltak.
Ezután megbeszéltük az első piát, ami stílusosan egy Bourbon whiskey volt. (Tudjátok, Salvatore Bár, TVD szerepjátékosok.... Damon = Reina... xD) Alapozás pipa. És elkezdtünk beszélgetni. Dőlt mindenkiből a szó, Viki hű maradt a Silho csoportos nevéhez (nem írom le, ne is kérjétek), szóval nagyon jól indult és jól is folytatódott. Rengeteg téma feljött. Még személyesebbek is, amiket az ember első talin talán nem mond el, de mi annyira megnyíltunk egymásnak, hogy... nekem teljesen olyan érzésem volt, mintha ezer éve ismernénk egymást és minimum minden hétvégét együtt töltünk. Tehát nem volt olyan, amit ne tudtam volna elmondani. Érdekes, de magáról a játékról például nem beszéltünk túl sokat. Jó, persze, bizonyos értelemben téma volt. Viki kérdezte, hogy ki miért kezdett el játszani. Akkor kitárgyaltuk, hogy minden játékos, aki belép ebbe a világba, az valamilyen formában sérült... lelkileg pl. És hát ja, van benne valami. Hmhmm. A beszélgetés mellett rengeteget nevettünk, természetesen. És volt, hogy körülöttünk mindenki kihalt... és üres asztalok voltak. Lehet, elüldöztük őket... khm. Hmm, mit mondjak még. Ja igen, konkértan zárás előtt 10 perccel (2:23 körül) odajött hozzánk az egyik emberke, hogy hölgyek, mindjárt zárunk, ideje menni. Eléggé meglepő volt igazából... és azt hiszem, ha a Bár reggel 6-ig lett volna nyitva, mi addig ott vagyunk. Az idő múlása fel sem tűnt. Talán valamikor éjfél körül néztem rá utoljára az órára, onnantól meg nem igazán. Összekaptuk magunkat és útnak indultunk az éjszakába.
Nos, éjszaka és BP... Vikivel szépen eldöntöttük, hogy addig nem nyugszunk, amíg Reit fel nem rakjuk a buszra. Hát így is lett és a lelkére kötöttük, hogyha hazaér, írjon. A vicc az, hogy egyszerre értünk haza. 3:30 körül. Vikinél gyorsan átöltöztem, aztán beültünk még a szobájába és nekiálltunk beszélgetni. Egészen..... hajnal 5-ig. Fogalmam sincs, hogy bírtam ki addig alvás nélkül. Elvonultam a nappaliba és ott aludtam reggelig... hát, délig konkrétan. Viki előttem kelt kb. 1 órával, szóval nem volt vészes. Megismerhettem az anyukáját. *-* Szerintem nagyon aranyos hölgy, nagyon szimpatikus volt így elsőre és ez szerintem nem fog változni. A délutánunk úgy alakult, hogy TVD-ről beszéltünk, meg musicales videókat nézegettünk és készültünk a jövőhétvégére. Ugyanis igen, ismét hivatalos vagyok BP-re és megnézzük az Elfújta a szél-t. (Szabó P. Szilveszter, Vágó Zsuzsi *-*) És... Viki megígérte, hogy megvárjuk majd őket a művészbejárónál. Ahw, annyira várom....!  A 15:50-essel jöttem végül haza és így zárult le ez a csodás hétvége. Imádtam.

A legjobb az egészben, hogy már most megbeszéltük, hogy lesz ennek folytatása. Jövőhét után valamikor elmegyünk moziba megnézni a Karib-tenger kalózai 5. részt, aztán valószínűleg megint beülünk inni valahova. És tervben van egy... fú, mi annak a neve? Ilyen krimi szabadulós, élő szerepjáték... utána kell nézni, mert találkoztam már ezzel és akkor is nagyon tetszett.  Egyszóval: baromi jó volt és imádlak titeket, lányok! Nagyon-nagyon! 

  

2017.06.05. 17:06, Elena

Only one

~csak egy

Az elmúlt napokban vagy 6 bejegyzést megírtam fejben, de természetesen, mire géphez kerültem, már nem volt annyira fontos és ezer más dolog lekötött. Most meg nagyon témám sincs, de úgyis kitalálok valamit. Csak mesélek.
Túléltem az írásbeli vizsgát! De ne szaladjunk előre. A vizsga előtti két napban konkrétan egy roncs voltam, annyira stresszeltem, hogy úristen, ez nem fog menni. Pedig készültem, tanultam, mégis minden angol óra után úgy álltam fel az asztaltól, hogy te jó ég, én még kevesebbet tudok. Csütörtökön pedig már azok a feladatok sem mentek, amik eddig minimum 90%-ra sikerültek. Szerintetek mennyire voltam ideges? Hát igen, eléggé. De mégis, valahogy a hisztirohamom, kétségbeesésem után nyugodtan tudtam lefeküdni aludni. Pénteken én voltam az első, aki a vizsga helyszínére ért és lényegében... sikerült, emberek. A vállalkozásról nem beszélnék, az annyira nem is foglalkoztat, de az angol... a tanárnőm már megírta, hogy jó lett és ne aggódjak. A levelem gyenge lett és ezt éreztem is, mégis több, mint 120 szót sikerült összehoznom. Persze nyelvtanilag... már más kérdés. Remélem, megmutatja majd a dolgozatokat, mert érdekelne, hol és mit rontottam. Bár az, hogy sikerült, bőven elég nekem. Csak belegondolva, hogy alig 8 hónapja tanulom a nyelvet, ez tök jó. A szóbeli viszont... ássatok el. Nem tudom azzal mi lesz. Persze, nyilván át fogok menni a vizsgán, de attól még aggódom, mert az, hogy megszólaljak, nekem nagyon... nehéz. Főleg idegen ember előtt és hát ott lesz ugye a vizsabiztos, aki végig fog hallgatni, stb. De túl kell lenni rajta.

Viszont éltet egy-két dolog, hisz a szóbeli előtt még barátnőzök egyet és ez reményeim szerint feltölt majd energiával. Azaz, biztos így lesz, ebben egyáltalán nem kételkedek. Már elképzeltem az egész esténket abban a Salvatore bárban. Jó, hogy eszembe jutott ez a hely. És mint kiderült, Vikinek nem idegen, szóval... biztos szuper lesz.
Addig viszont elő a tételekkel és magolással, mert másképp nem fog menni. Ja, és a vizsgák utánra is van már program, aminek tök örülök. Egy tali a volt kolleginákkal - egyben a születésnapom megünneplése~ és egy tali Yuiékkal. Már ha összejön. Jó lenne, ha az egész nyár ilyen tartalmas lenne, de úgyis mindegy, mert ha vége a vizsgáknak, majd jön az, hogy kezdjek el dolgozni valahol... (a külföldi munkáról sajnos nincs hír, szóval egyelőre maradnak az itthoni lehetőségek, amiből ugye nem sok van).

Címkék: Személyes
2017.05.22. 00:44, Elena

I Am A Nightmare

~én vagyok a rémálom

Viki inspirált erre a bejegyzésre és ezúton is köszönöm neki! Nos... Nehéz összeállítani egy top 10-es listát 8 évad jeleneteiből. És nem is igazán sikerült. Annyi, de annyi jó jelenete van Iannek, hogy az valami hihetetlen. Szerintem végig iszonyú jól játszott és ez nem az elfogultságom mondatja velem, hanem ez egy tény. Örülök, hogy ő kapta meg Damon szerepét, mert olyan, mintha rászabták volna. Fantasztikus. Szóval, megpróbáltam összeszedni 10 gyöngyszemet ebből a történetből, de rengeteg más jelenete van, ami felkívánkozott volna a listámra. A későbbiek során még Nináról is hozok egy ilyesfajta toplistát, de gyanítom, az ő esetében is nehéz dolgom lesz.

10.) Damon tánca Vickivel 1x06

Nos, ez a jelenet nem csak az én kedvencem, de Iané is, mint nyilatkozta. Ebben a rövid pár percben megpillanthattuk Damon igazi bulizós énjét és láthattuk a szexi táncát, aminek szerintem minden női néző eléggé örült. Én legalábbis odáig voltam érte és nagyon átéreztem azt a szabadságot, a szórakozást, amit árasztott magából ez az ember, természetesen Vickivel együtt.

9.) Damon döntése és vallomása 6x21

Igazából itt nem csak ezt a jelenetet emelném ki, hanem az előzményét is. Azt, hogy Damont a saját testvére próbálja lebeszélni arról, hogy bevegye a gyógyírt és emberré váljon Elenáért. Damon kiborulása, miszerint a hozzá legközelebb álló emberek, Stefan és Elena a legkegyetlenebbek hozzá... és aztán jött a döntés, amit egy idős házaspár láttán hozott meg.
A vallomásáért egyszerűen odáig vagyok és azért, amit ezekben a pillanatokban látok rajta. Legfőképp azért is, mert ugyebár ő és Nina már nem voltak együtt a való életben, csak a sorozatban, mégis annyi, de annyi kémia volt köztük és egy kicsit sem érződött, hogy nincsenek együtt. Épp ezért emelem kalapom nem csak Ian, de Nina előtt is. Persze, erről szól a színészet, hogy bármilyen karaktert, bármilyen helyzetben, bárkivel el tudj játszani, de őszintén, ez néha azért nehézségeket okoz és most nem akarok célozgatni, hogy Ian hol is rontotta el, khm...

8.) Damon kikapcsolja az emberségét és magára hagyja Enzot 5x09

Nos, én az összes vámpír érzelem kikapcsolást imádom, mert nagyon-nagyon látványos. És ehhez tényleg tehetség kell, hogy egyik pillantról a másikra az összes érzelmet elrejtsük magunkban. Épp ezért választottam ki Ian egyik ilyen jelenetét, amikor döntenie kellett: próbálkozik Enzo megmentésével tovább, ami biztos kudarc, vagy megmenti a saját bőrét, de ez azzal jár, hogy kénytelen kikapcsolni, ugyanis anélkül nem tudná elhagyni a barátját. Damon egyik pillanatban még egy barát, aki hajlandó bármire, a következőben pedig lenőzően bámul Enzora, majd elhagyja. Ez is belevésődött az emlékezetembe.

7.) Damon megöli Aaront 5x12

Őszintén, én minden rosszfiús jelenetéért odavoltam és nem igazán tudtam soha utálni ezt a karaktert, bármit is követett el. Persze, tökéletesen tisztában voltam és vagyok is azzal, hogy Damon nem egy szent és nem kell őt mentegetni, de... utálni akkor sem fogom. Ő marad az elsőszámú kedvencem a sorozatból és ezen nem fog semmi sem változtatni. Még az sem, hogy elkeseredettségében meg akar felelni annak a képnek, amit Katherine, Elena képében vetített ki rá: azt, hogy Damon képtelen megváltozni és csak egy gyilkos. Damon ebben a jelenetben megpróbálja alátámasztani ezt és önmagában is bebizonyítani, hogy ő mennyire elcseszett és őt nem lehet megmenteni. Ezekért az érzésekért került be a toplistámba ez a jelenet.

6.) Damon búcsúja és majdnem halála 2x22

Ez a jelenet nagyon ott van! Szívbemarkoló, megható... kezdve azzal, hogy Damon elmegy bocsánatot kérni Elenához, aki időt kér. Damon pedig csak bólint, hogy idő az van. Ezutá megy haza a Salvatore házba, hogy még egy tipikus Damon mosollyal elkortyolja az utolsó Bourbonját, majd elhúzza a függönyt és levegye a napfénygyűrűt. Rengeteg érzelem látszódott rajta, a megbánás, beletörődés, elfogadás... készen állt a halálra, nem akarta megvárni, míg a vérfarkas harapás végez vele. Sajnáltam, hisz akárhonnan nézzük, nem volt egyszerű Damonnek és Iannek sem. Persze örülhetünk, hogy Stefan, a hős öcsi megmentette a mi rosszfiúnkat, majd bezárta a pincébe. Nagyon jó jelenet!

2017.05.10. 01:21, Elena

Stand by you

~készen állsz

Az utóbbi időben nem jut sok időm blogolni, na meg bevallom, túl sok témám sincs. Még márciusban elkezdtem összerakni egy oldalt, hogy egy új közösséget tudjak összehozni, olyanokkal, akiknek az érdeklődési köre legalább két témában egyezik az enyémmel: a szerepjáték és a TVD. Persze, az induláshoz rögtön magam mellé vettem kettő embert, akikről tudtam, hogy szeretnek játszani és vagy a TVD vagy a TO kapcsán van elég ismeretük egy ilyen oldalhoz. És megcsináltuk és 10 nap múlva 1 hónaposak leszünk. (Nagyon hálás vagyok a sok segítő kéznek! Imádlak titeket!) Azóta még közelebb került hozzám a Steroline.GP Vikije, aki az egyik főkaraktert, Caroline-t viszi (meglepődtél, mi? :D). Vele igazság szerint régebb óta beszélegtünk a Delena.GP oldalam miatt. Szóval a közös téma régóta fennállt, de azt hiszem, a játék csak még eggyel közelebb vitt minket egymáshoz.
És megismertem egy régi-új lányt, Reinát, aki most Damont testesíti meg a játékban. Róla... nos...hát ez egy vicces történet és mindig rájövök, hogy a világháló tényleg parányi. Kiderült ugyanis, hogy őt én már évekkel ezelőttről ismerem - csak akkor még nem voltunk olyan viszonyban, inkább csak elvoltunk egymás mellett a gportalon, de nem kerestük olyan szinten egymás társaságát, mint pl. most. És közös barátaink, ex-barátaink is vannak. Ezek a felfedezések a "viccesek", mert igen, mint írtam, kicsi a világháló és kicsi a világ. Nagyon örülök, hogy most így rátaláltam, vagy inkább ő rám - mert ő jelent meg az oldalamon, igazság szerint. Az már csak a slussz poén, hogy úgy kértem fel Damon szerepére, hogy akkor még volt köztünk némi távolság - csak tudtuk, hogy ja, ismerjük egymást régebbről. Valamiért jó megérzéseim vannak ezzel az egésszel kapcsolatban. Nem véletlen, hogy ő így visszatért az életembe. Szerintem. :) Jó vele beszélgetni!!
Stefant alakító lány, Alice is egy nagyon kedves, segítőkész lányzó és nagyon örülök, hogy rátaláltam. Már az első pm váltásokkor (egy másik oldalon) éreztem, hogy ebből valami jó fog kisülni. És láss csodát, így lett. Nagyon szeretek vele beszélgetni. *-*
Nem hittem amúgy, hogy sikere lesz az oldalnak és azt meg főleg nem, hogy újabb barátságokat köthetek a szerepjáték kapcsán. És mégis!
Úgy gondolom, hogy egy barátsághoz több dolog. Félretéve azt, hogy bizalom és a többi. Ezek alap dolgok. De ami igazán összetart két embert, azok a közös érdeklődési körök. Ha nincs, akkor megette a fene. Ha nincs kapocs a két ember közt, ha csak elvannak egymás mellett, szó szerint, akkor az már nem feltétlenül barátság, inkább megszokás. De úgy gondolom, hogy ezen is lehet még segíteni, ha mindkét fél akarja.
Még visszatérve az oldalra. Maga az ötlet tavaly júniusban fogalmazódott meg bennem, hogy na, kellene egy ilyen oldal, amit én vezetek, ahol én vagyok Elena és a többi. De akkor úgy gondoltam, senkit nem érdekelne. Aztán megismertem egy lányt, akinek a felfogása végül is tetszett: meg kell próbálni, lesz, ami lesz alapon, mert miért ne működne? Na jó, ezt jól megmondtam. A lényeget értitek. Azt hiszem, részben miatta kezdtem felvállalni magamat - mármint, pl. kiraktam fb-re a Delenás oldalamat úgy, hogy az ismerőseim lássák. Nem érdekelt, hogy lesz-e megjegyzés bárki részéről. És végül is nem volt, sőt. Amikor volt egy verseny, rengetegen szavaztak is az oldalamra. És ez jó érzés volt. Bár, eltértem a tárgytól. Hm. Hát, szóval ez van velem mostanság.

Egyébiránt... lassan vizsgák. Május 19-én írásbeli vállalkozásból és angolból, május 31-én informatika és végezetül... júniusban jön a szóbeli, 8-án. Angolból. És eléggé rettegek, hogy mi lesz. Valószínűleg az elkövetkezendő 1 hónapban nem sokat fogtok látni, mert rá kell feküdnöm itt a dolgokra, ha bármit is el akarok érni. Megint nézegettem az álláshirdetéseket, hogyha nem jönne össze a külföldi cucc, akkor itthon találok-e valamit. De egyelőre csak olyanokat szúrok ki, ahova angol tudás is kell. Szóval, ha ez meglesz, talán....... meglátjuk. Jó lenne haladni végre valamerre~

2017.05.04. 22:58, Elena

Something Just Like This

~valami ilyesmit akarok

Újabb képtelen ötlet ütötte fel a fejét, ahogy anyával beszélgettünk a hétvégén. Igazából annyira nem megvalósíthattalan és már én is gondoltam rá, de eddig nem volt bennem annyira az itthonról való menekülhetnék. Lassan úgy érzem, már semmi sem köt ide. Rendben, anya nagymértékben igenis ideköt, de ő viszont azt szeretné, ha lépnék végre és elindulnék valamerre. Elindulni viszont nehéz, főleg úgy, hogy még nem biztos az ember a dolgában. De hogy miről van szó? Külföld. Igen, még közel sem biztos az angol tudásom, sőt. Fordítani úgy-ahogy tudok, de az, hogy én megszólaljak, az még nagyon nehéz a számomra. Viszont van még kettő hónap a vizsgáig, addig még sokminden változhat. Utána pedig, lehet, hogy valahogy megpróbálok külföldön munkát találni. Anyával azt beszéltük, az lenne a legjobb, ha először valami angol-magyar családhoz jutnék ki gyerekre vigyázni. Először azt hittem, ilyen maximum a mesében lehet - de nézelődtem Au Pair oldalakon és meglepő módon volt, hogy ilyen család keresett magának babysittert. A fizetésről ne is beszéljünk, még ez a munka is többet ad, mint itthon az átlag fizetés... és ez egyébként nagyon elkeserítő. Sosem politizáltam, sosem voltam az, aki szidja a saját országát, de azért látom, amit látok. Apám is külföldön dolgozik, nem véletlenül és hát elég szép a keresete. Szóval igen. Ilyen tervek vannak. Vagyis... hát egy terv. Nem tudom, összejön-e és ha igen, mikor. De az biztos, hogy lépni kell... több okból.
Amúgy, ha sikerülne kijutnom külföldre, azért az nem lenne semmi. Biztos szörnyen nehéz lenne az elején és sírva rohannék haza, mert teszem azt, egy szót sem értenék... de aztán megszoknám, belerázódnék, elkezdeném élvezni a munkát és a szabadságot is egyben... szerintem nagyon jó lenne és jót is tenne a lelkemnek ez a fajta változás, új világ. Hmm.
Egyébként nagyon-nagyon kezdem elveszíteni a türelmem. Mindenféle téren. És ez baromi rossz. Két pillanat alatt fel tud idegesíteni bármi! Ma azt hittem, hogy nagyon elszalad velem a ló és tényleg nem sokon múlt, hogy elszakadt nálam a cérna. Aztán kint álltam az erkélyen vagy 10 percig a hűs levegőn, hogy konkrétan lehiggadjak és ne tegyek valami olyat, amit később megbánnék. Nagyon rossz már ez így. És emiatt másokkal is ingerlékenyebb vagyok, ami szintén nem túl jó. De egyelőre ez van. Próbálom kontrollálni magam, de mostanság már nem megy. Kiveszett belőlem a türelem és a tolerancia. Pedig ezek nagy erények...
Most, hogy konkrétan kipanaszkodtam magam, lassan zárom a soraim. Amúgy imádom a képet, amit beraktam a bejegyzés elejére. :3

2017.04.09. 23:03, Elena
 

A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! A tanulásod nálam az ASZTRO-suliban teljesen INGYENES! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Aktív Videojáték honlap!! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!