Beauty or Beast

Mindenkiben ott lakozik a jó és a rossz. Az már csak a saját döntése, hogy melyiket engedi előbújni. Az a legjobb, ha megtalálja az egyensúlyt: tudja, mikor legyen jó és mikor lehet egy icipicit rossz. Kis kitérő után rátérnék arra, hová is tévedtél. Egy 24 éves lány kastélyába léptél be, egészen pontosan. Az utóbbi időben kissé elveszítettem önmagam, nem igazán találtam sehol sem a helyem, többnyire érzelmileg padlón voltam, de egy ideje úgy érzem, megtaláltam a kiutat ebből a reménytelenségből. Ezért is született meg ez a blog, ahol újra szárnyra kaphatok. Mindig lételemem volt az írás és annak a legtöbb formája. Tehát nem adhattam fel egy hosszabb ihlettelenség miatt. Ha van kedved megismerni, nézz szét nálam, merülj el a gondolataimban a naplóm lapozgatása közben!

 
Elena szobája

"Soha, de soha nem szabad feladni, mert igenis vannak csodák. Csak eléggé kell hinni bennük, akkor is, amikor a vágyott végeredmény reménytelennek látszik."

********

Damon & Elena | Another Love

Ígérd meg, hogy ez örökké tart~

 
2017* year!

.•° Június 2. ~ Hrau & Zoey tali, szülinapozás
.•° Június 3. ~ Első Reina & Viki tali, Salvatore bár
.•° Június 10. ~ Viki, Operett színház, Elfújta a szél
.•° Június 15., 17. ~ Hrau tali
.•° Június 19. ~ Reina tali, mozi, ottalvás
.•° Június 20. ~ Utazás haza, Hrau
.•° Június 22. ~ Hrau partytime
.•° Június 28-30. ~ Reinaaa~
.•° Július 1. Családi program
.•° Július 5-6. ~ Hrau, SH maraton
.•° Július 8. ~ Yui, földváiri esték
.•° Július 12. ~ Hrau, névnapi partytime
.•° Július 28. ~ Hrau tali
.•° Augusztus 3-8. ~ Csajos napok (Reina, Hrau, Viki)
.•° Augusztus 19-21. ~ Yui~
.•° Augusztus 21-22. ~ Hrau :3
.•° Szeptember 6-10. ~ Reina *-*
.•° Szeptember 22-23. ~ Yui tali :3
.•° Október 13. ~ Barbi (Titanic kiállítás, mozi)
.•° Október 20. ~ Hrau
.•° Október 26-28. ~ Barbi itt alszik
.•° Október 30-31. ~ Hrau itt alszik
.•° November 16. ~ Hrau tali
.•° December 21. ~ Xéni tali
.•° Valamikor ~ Yui tali

 
Amit nézek

.•° Shadowhunters S03-ra várok
.•° From Dusk Till Dawn S01E02
.•° The Originals S03E15
.•° Once Upon A Time S02E20
.•° Political Animals S01E01
.•° Pretty Little Liars S01E11
.•° Riverdale S01E04
.•° Game of Thrones S01E10

Tervben van:

.•° The 100, Beauty and the Beast, Teen wolf, Arrow, Supergirl, Baby Daddy, Grimm, The Walking Deed, Gossip Girl, Stitchers

 
Egy elejtett lap

Bloggerina: Elena
Kastély: Beauty or Beast
Megnyitott: 2017. január 8.
KülcsínyEfruse

 

A napló

Daydream

2017.09.16. 19:43, Elena
Címkék: film vélemény
~álmodozás

 

Ezt a filmet még Reinával néztük meg, amikor legutóbb nála voltam. Két TO rész között muszáj volt egy pihentetőbb műsor is, ugyanis a fejünk tele volt a sok TO-val és azokkal, amik ott történtek. Már nyáron is tervbe volt, hogy megnézzük együtt a Before I Fall-t, de akkor még nem volt fent sehol sem magyar felirattal. De Reina megoldotta, letöltötte és így meg is tudtuk nézni. Kezdjük azzal, hogy miről is szól pontosan ez a film...

Samantha Kingstonnak megvan mindene: övé a legjobb pasi, van három tuti barátnője, valamint egy igazán kitüntetett helyzet a Thomas Jefferson Gimnáziumban. Február 12., péntek: csak egy újabb napnak ígérkezik, ám végül kiderül, hogy ez az utolsó. Aztán újabb esélyt kap. Majd még egyet. Tulajdonképpen egész sokszor éli újra az utolsó napját. Mindig másképp... egészen addig, amíg ki nem bogozza a halála körülötti rejtélyeket. Közben arra is rájön, hogy mekkora a valódi értéke annak, amit elveszíthet.

Őszintén szólva nem volt túl nagy "előéletem" a filmmel kapcsolatban, sőt. Csak Reina megmutatta és mivel rákattantam Zoey Deutchra, így nem volt kérdés, hogy megnézzük-e. Nekem nagyon-nagyon tetszett, habár a nagy csattanót igazából már a címből is megtudhattuk. "Mielőtt elmegyek". Nos, igen. Mielőtt Samantha meghal, rengeteg dolgot megtapasztal. Szó szerint átmegy mindenen, amin csak lehet: egyik nap kifordul önmagából és úgy cselekszik, úgy öltözködik, ahogyan nem szégyelli. Majd ahogy halad előre az idő, lassan rájön arra, hogy mindennek mekkora értéke, mekkora jelentősége van. Például az egyik napját direkt otthon tölti, a kishúgával és rengeteg élménnyel gazdagodnak ketten. Habár a húga elfelejti, benne mély nyomot hagy. Nagyon tetszett az is, ahogy elrendezett egy napot úgy, hogy a családjával lehessen. Közös vacsora, igazi családi idill. Nagyon megható volt. Na meg az a beszélgetés is, amit az anyukájával folytatott. Hogy az anyja jó embernek tartja-e őt. Amúgy a nap, amikor Sam kissé kifordul önmagából, még az is tetszett. És tudjátok, miért? Mert úgy éreztem, hogy akkor volt igazán... hú, lehet kissé hülyén fog hangozni, de akkor volt önmaga. Nem tagadta meg az érzéseit, a kételyeit, ami a szívén volt, az a száján. Habár a stílusában bőven volt kivetnivaló, mégis imádtam. Na meg, ez is kellett ahhoz, hogy rátaláljon az ő útjára...
A tényleges utolsó napja pedig... nos, tényleg látszott, hogy az utolsó. Akkor már tudta, hogy mit és hogyan csináljon. El volt rendezve, tulajdonképpen. A búcsú a húgától, vagy az új szerelmétől, akivel lényegében aznap jött össze (meg úgy az elmúlt napokban...), szóval... igen. És a végén a beszélgetése a lánnyal, akit tulajdonképpen meg kell mentenie és ez az, amivel kilép végre a mókuskerékből.
Bár belegondolva elég... borzalmas vég. Miért? Mert egy ilyen... úgymond "tökéletes" nap után hatalmas űrt hagy mindenkiben. Például ott van a srác, aki amúgy évek óta szerelmes volt belé és összejönnek, majd Sam elrohan és 5 perc múlva halott. Szóval így, ilyen téren talán jobb lett volna, ha Sam a tényleges utolsó napján már nem kelt reményeket a fiúban.

Összességében nagyon tetszett a film és mindenkinek csak ajánlani tudom!  Na meg, lehet listára veszem a könyvet is, aminek tulajdonképpen az adaptációja ez a film.

Tell me why

2017.09.13. 23:49, Elena
Címkék: Személyes Barátok
~mondd, miért?

Nos, ideje újra billentyűzetet ragadnom, ugyanis néhány csodás napot tudhatok magam mögött. Már vagy egy hónapja terveztük Reinával, hogy majd lemegyek hozzájuk néhány napra. Ez végül meg is történt. 6-án mentem és 10-én jtötem haza, szóval mondhatni, viszonylag hosszú időt töltöttem ott. Bár nem mondanám, hogy annyira produktívak voltunk, de egy biztos: jól éreztem magam és alig várom a következő összeröffenésünket! Ami... fogalmam sincs, mikor lesz, de remélem, hogy hamarosan! 

Hogy mit csináltunk? Eleve úgy terveztünk, hogy sorozat maratont tartunk. Az eleinte kérdéses volt, hogy a The Originalst vagy a Supergirlt vesszük-e elő, de végül az előbbi lett. Muszáj volt behoznunk valamennyire a lemaradást, hisz jövőre jön az 5., azaz a záró évad, másrészt... Silhouette-n a másik témakörünknek az alapja ez a sorozat. Szóval a kezünkbe vettük a sorsunkat és néztük. Reina a 7. rész környékén járt, így onnan indultunk (addig én is eljutottam így egymagamban, bár meg nem mondom, milyen hosszú idő alatt... khm... sőt, tovább is, szóval pontosan tudtam, a 10-11. résznél indul be igazán a sztori és onnantól kezd igazán érdekesség válni). Egészen a 3. évad 1. részéig jutottunk el ez alatt a néhány nap alatt. Nos, vegyesek az érzéseim egyelőre, de erről bővebben nem is írnék most. Egy biztos: évadról-évadra jobbnak tűnik és remélem, a színvonal egyre magasabb és magasabb lesz.

Egy nap volt a sokból, amikor egy komplett családi programon vehettem részt Reinával. Nem vicc, a fél családot megismertem - és nincsenek kevesen! Amúgy én mindig aggódom, ha egy barátnőm családjával találkozom. Mindig azon rágódom, hogy miféle benyomást tettem vagy teszek rájuk, mit gondolnak rólam és a többi. Az biztos, hogy nekem mindenki nagyon szimpatikus volt, kicsik és nagyok egyaránt. Örültem, hogy néhány fotóval is meg lett örökítve az esemény és... szóval igen, jó volt. Bár azt be kell vallanom, hogy szerintem az ivászattal túllőttem a célon azon a napon, de... hülyeséget végül is nem csináltam, másrészt Rei szerint nem is látszott rajtam. Nem baj, én éreztem.

10-én reggel jöttem amúgy haza, mert Reináéknak is dolga volt, mentek Pestre meg beköltözni a kollégiumba és a többi. Összességében nagyon jól éreztem magam tényleg és örülök a meghívásnak is! 

A jó hír amúgy, hogy továbbra sem kell attól félnem, miszerint unatkozni fogok. Most pénteken Vikihez vagyok hivatalos, ugyanis most lesz a Broadway Fesztivál, ami teljesen ingyenes program és.... ahwww, muszáj ott lennem! Azt remélem, hogy addig teljesen felgyógyulok - amióta hazajöttem Reitől, szenvedek... bár az "vigasztal", hogy mindenki beteg lett körülbelül. Ő is, a nővére is, a nővére barátja is... nem tudom, mi történhetett.  Szóval, össze kell szednem magam. Erre valók a gyógyszerek, ugyebár. Meg a tea... és ehhez hasonlók. Hát végül nem úgy néz ki, mintha javulni akarna a helyzetem... szóval sajnos ezt most ki kell hagynom. 

Aztán jövőhéten Yuival találkozunk, bár pontos helyszínünk, időpontunk még nincs, csak annyi, hogy hétvége. Mindenesetre, biztos jól elütjük majd az időt és sokat csacsogunk, meg ilyenek. 

Eternal Flame

2017.08.27. 19:54, Elena
~örök láng

Amikor tegnap válogattam a Nina toplistához a jeleneteket, sok Candice, Paul és Kat videóba is belefutottam, így már tegnap elkezdtem összeállítani a lehetséges toplistámat. Ma Candice King van a terítéken - őszintén szólva nem hittem, hogy ilyen sok sírós jelenetet fogok ide beválogatni, de tévedtem. Remek színésznő, érdemes figyelni a játékára! Na, íme a listám:

10.) Caroline és Stefan 6x03

Bemelegítésként egy laza kis Steroline jelenettel kezdenék. Van ennél jobb jelenete Candicenek, amit látni is fogtok, de... de ebben is van nekem valami. Szeretem nézni az arcjátékát, a mozdulatait, egyszóval: mindent. És az a reménnyel teltség, ahogyan beszél Stefannal - nagyon bízik abban, hogy a vámpír okkal tért vissza a városba, azért, hogy őt lássa. Legalábbis egy kis része. Aztán Stefan elsétál, nyilván, mindenféle válasz nélkül. Caroline pedig összetörik... bizonyos értelemben. Amúgy imádom, ahogy megpróbálja elrejteni a fájdalmát és a könnyeket. Megpróbál mosolyogni, de... de végül nem jön össze. Beletörődik, elfogadja, megpróbálja feldolgozni a helyzetet.

9.) Caroline énekel Mattnek 2x16

Amikor eldöntöttem, hogy nem csak Ianékről készítek toplistát, hanem néhány másik színész kapcsán is, tudtam, hogy ez a jelenet felkerül a listámra. Amikor először néztem ezt a jelenetet, részt, akkor elgondolkodtam, hogy vajon tényleg Candice énekel-e. Később pedig rájöttem, hogy hát ki más? Szóval nagyon, de nagyon örültem, hogy nem csak a színészi képességeit ismerhettük meg, hanem egy másik oldalát is: az énekesnőt benne! Nagyon tetszik a hangja és nagyon passzol hozzá az éneklés. Nem is értem, miért nem kezdett el komolyabban foglalkozni vele. Ó, és a jelenetben is perfect a lányzó! :)

8.) Stefan halála 5x21

Ezt majdnem kifelejtettem a listából, annyira kapkodtam - szóval. Egyrészt nagyon lesokkolódtam, amikor az alkotók meglépték ezt... Caroline reakciója, kétségbeesése pedig... te jó ég! Úristen. Libabőrös lettem, ahogy elkezdett kiabálni, miszerint valaki segítsen neki. Nagyon... nagyon jó. Érzelmileg az ilyen jelenetek szörnyen megterhelőek lehetnek szerintem. Nem tudom, néhány színész hogyan bírja ki ezeket - mert hát, valamennyire biztos, hogy beleélik magukat a szerepbe, nem? Szóval... le a kalappal.

7.) Carolinet megkínozza az anyja, Damon fejében 8x10

A pillanat, amikor hosszú idő után, sőt, évekkel később ismét láthatod azt, akit elvesztettél. Hihetetlen és felfoghatatlan - pont ez látszik Caroline arcán is, mikor megpillantja az anyját. Persze, nyilván tisztában van vele, hogy ő nem az igazi anyja, de... mégis egy kis boldogságot csempészik a jelenetbe. Aztán jön a töréspont, mikor is Liz elrángatja Carolinet és kínozni kezdi. A fájdalom, amik Care arcán láthatóak közben... még nekem is fáj, pedig csak nézem! Nem is az, hogy fizikailag bántja Liz, hanem lelkileg is, azt hiszem. Nagyon jól össze lett rakva ez a jelenet és Candice nagyon jól hozta az általa megformált karaktert.

6.) Caroline ki van borulva Stefan miatt 6x02

Nos, innentől jönnek a sírós Caroline jelenetek, mert hát, ebben piszok jó ez a nő! Mármint, szerintem tényleg. Ahogy Candice és Nina sírni tudnak, mindig nagyon megindítóak és a szívemig hatolnak. Konkrétan együtt sírtam Carolineal ebben a jelenetben. A sértettség, az elkeseredettség, a fájdalom, amit Stefan folytonos elutasítása okoz neki. Amúgy ebben a jelenetben külön tetszett, hogy Enzo kiállt a szőkeség mellett és visszament, hogy móresre tanítsa Stefant.

The light

2017.08.26. 20:37, Elena
Címkék: személyes barátok
~a fény

Nos, ezt a bejegyzést még kedden akartam megírni, mert akkor még élénkek, frissek voltak bennem az élmények. De nem volt kedvem írogatni, inkább mással foglalatoskodtam. Viszont, ami késik, nem múlik. Szeretném elmesélni, hogy milyen csodálatos napokat töltöttem a két legrégebbi barátnőmmel - persze, külön-külön.

Még hónapokkal ezelőtt Yuival megbeszéltük, hogy nála töltöm az augusztus 20-at, csak úgy, mint tavaly. Aztán felvetette, hogy mehetnék több napra is, így már szombaton megérkeztem hozzájuk. A napunk, vagyis esténk nagyon jól telt, egy nagyobb sétával indítottunk, vásároltunk ezt-azt a hétvégére, majd bekuckóztunk a szobájába. Beszélgettünk, nem is keveset, majd nekiálltunk megnézni egy animét, amit... nos, elég régóta ajánlgatott. Azaz ez így nem igaz, de ő nagyon szereti ezt a művet és hát egyszer én is belekezdtem, akkor viszont nem tetszett. De nálam vannak ilyenek, hogy amikor először belenézek, leszavazom, majd hónapokkal, évekkel később meg újra elkezdem és akkor belém hasít a felismerés, hogy ó, ez tök jó. Na, a lényeg, hogy animéztünk. Aztán későn mentünk aludni, de vasárnap alhattunk, ameddig csak akartunk.
Yui nem tudott... vihar volt. Vicces volt, ugyanis másnap megjegyezte, hogy én úgy aludtam, mint a bunda és egyszer azon gondolkozott, élek-e még egyáltalán. Haha. De éltem *-* csak nagyon jó az alvókám, ha arról van szó.
Nos, a vasárnapot lustizással vittük végig, sok beszélgetéssel, tervezgetéssel. Aztán este elindultunk lefelé a programokra. Amiből igazából egy érintett minket, méghozzá a Vastag Csaba koncert. Késett, de nem volt baj, mert fél 8-tól egészen 9-ig nyomatta a dalokat. Volt olyan, amit nem ismertem, de összességében jó dalokat hozott el, én azt mondom. Közben Yuival azon mosolyogtunk, hogy volt egy néni, aki konkrétan végigugrálta, végigbulizta ezt a másfél órát - ezt úgy értsd, ahogyan írtam. Ugrált, táncolt, "tombolt". Örülnék, ha én is ennyire lazán el tudnám engedni magam idegenek előtt. Jó volt nézni.
A tüzijáték annyira szerintem nem volt nagy szám, de megnéztük, egynek elment. Ezután indultunk haza. Én úgy voltam vele, hogy éjfélkor legkésőbb jó lenne lefeküdni, mert én fel nem kelek 6-kor... és Yuinak dolgoznia kellett mennie hétfőn, így nem alhattam 10-ig, ahogyan más esetben. No, de a tervek arra valók, hogy az élet közbeszóljon: körülbelül hajnal 1-ig beszélgettünk, csacsogtunk és én még akkor sem voltam túlzottan álmos. De oké, összeszedtük magunkat, fogmosás és a többi, majd irány az ágy. Persze... persze, hogy nem sikerült elaludnom. Konkrétan hajnal 2-ig, de lehet, tovább is, forgolódtam és bosszankodtam.
Szóval... nem is tudom, kb. 4 óra alvás után kellett felkelnem, de viszonylag jól voltam. Megittam két kávét indulás előtt, meg ettem egy szendvicset~ a fél 8-as busszal jöttem haza. Én azt mondom, jó volt ez a hétvége és nagyon élveztem! Rég volt ennyire jó!

Nos, kedd délután pedig indultam Hrauhoz. Csak egy laza, iszogatós, összeröffenős találkozóról volt szó, azaz estéről. Még régebben is felvetült, hogy ott alhatnék, ha úgy jön ki a lépés és most... úgy jött ki. Nagyon jól éreztem magam Hrauval, rengeteget beszélgettünk és iszogattunk, pizzáztunk. Élmény volt. Vicces volt, amikor hajnalban már lyen idióta kérdezz-feleleket játszottunk mindenféle kínos és kevésbé kínos kérdésekkel. De hát, mire való az internet, ha nem arra, hogy "felelsz vagy mersz" kérdéseket nézzünk onnan? Na ugye! Kicsit aggódtam, hogy majd rosszul leszünk másnap, de szerencsére most tartottuk azt a bizonyos mértéket. Hajnal 4 fele vonultunk el a szobába, hogy lefeküdjünk, de persze akkor sem aludtunk még.
Ó, az egyik legfontosabbat kihagytam. Hrau azzal fogadott, hogy egér van a házban. És mit ad isten? Ülünk a nappaliban, nagyban magyarázok, majd a szemem sarkából látok elzúgni egy sötét foltot. Nos, ezt a jelenetet a következőképp képzeljétek el: lefagytam, majd felugrottam, konkrétan a fotelre, amin ültem és azon álltam. Vizslattam a földtet és mutogattam Hraunak, hogy hol láttam azt a nyamvadékot. Ő hősiesen megnézte, ott van-e, de nem találta meg... Nos, fogalmam sincs, végül ott volt-e vagy a szemem káprázott, de egy ideig nem mertem letenni a lábam a földre. Khm.
Szóval, ott tartottam, hogy már a szobában feküdtünk... gondoltam, megejtem a szokásos net-körutamat, amit lefekvés előtt szoktam. Ekkor akadtam bele egy ilyen rövid, pár soros rémsztoriba a nagy arckönyvön - és innen jött az ötlet. Keressünk rövid rémsztorikat és olvassuk fel. Hát, Hrau nem örült túlzottan neki - ezúton is bocsánat érte~ <3 A lényeg, hogy szerintem jól elvoltunk. Másnap délután 1-kor keltünk fel és én azt hiszem, a fél 5-ös busszal jöttem végül haza.

Valahogy így telt el ez a pár nap és nagyon hálás vagyok érte nektek, csajok!

Silhouette

2017.08.26. 19:08, Elena
~sziluett

Gondoltam, ideje folytatni ezt a "cikksorozatot". Legutóbb igyekeztem 10 olyan jelenetet összeszedni, amiben Ian tehetsége kimagaslott, most viszont... Nina van terítéken. Rengeteg jó jelenete van és nem is sikerült szerintem jól kiválasztanom a 10 legjobbat (sokat, nagyon sokat be akartam még ide rakni a listába). Nina nagyon tehetséges színésznő és a TVD-nek hála amúgy rengeteg oldalát meg is tudta mutatni. Csak vegyük sorra: Elena, a kis naiv ember. Katherine, a vámpír bitch. Amara, a... hú, rá nem is tudok jó szót! Annyira magatehetetlen karakter volt, miután felbukkant a jelenben, hogy fú. És ha jól megnézzük, ez a 3 karakter nagyon más és mégis... mindegyiket remekül játszotta Nina. Nem is húzom tovább a szót, íme az én listám:

10.) Az ártatlan Elena 3x19

Elena ebben a jelenetben a legártatlanabb teremtmény szerintem a földön. Bár Ninának alapvetően aranyos kis babaarca van és imádnivaló, bájos, de ezekben a pillanatokban még inkább szembetűnő. Nem csinál sok dolgot, sőt, igazából csak fekszik Damon mellett, de engem valamiért megfogott.

9.) Katherine vs. Elena 4x23

Tekintve, hogy ezt a jelenetet alapból többször kellett felvenni, minimum kétszer, ha elsőre perfectül sikerült mindent... Itt egyszerre láthatjuk Ninának a két oldalát, a két végletet - és szerintem nagyon jól tükrözi, mennyire más a két karakter. Habár Elena vámpír, ő mégis egy jobb, szerethetőbb, érzelmesebb lány, mint Katherine, akivel szintén rengeteg rossz dolog történt, mégsem volt képes a jó oldalába kapaszkodni. Elenát hibáztatja, miszerint neki mindene megvan és mindent elvett tőle. Egy a lényeg, Nina szuper és csodálatosan színészkedik!

8.) Ölj meg vagy csókolj meg! Mindkettő nem fog menni. 2x01

Ezeknél a jeleneteknél még csak "ismerkedtünk" Katherine-el. Tetszett a bevállalós stílusa, a vagány csaj, aki tudja, mit akar. És Nina ezt tökéletesen megformálta, megmutatta nekünk. Valahogy nehéz vele betelnem, annyira jól hozza magát a karaktert. Egy számító kis hölgyemény, aki nem rest játszani másokkal - Damonnel is előszeretettel szórakozik. Tetszik, hogy az orránál fogva vezeti, felemeli a porból, majd olyan gyorsan össze is töri a szívét. Katherine, azaz Nina végig a magabiztos, törhetetlen nő képét tárja elénk és ez nagyon, nagyon tetszik.

7.) Elena és Damon békülése 4x23

Ez a jelenet nem csak Elena, azaz Nina miatt fontos nekem. Konkrétan ez az a rész, amikor Delena ténylegesen végleges lett, mondhatni. Részekkel ezelőtt Damon és Stefan megbeszélték, hogy bárkit is választ Elena, a végén az, aki hoppon maradt, elhagyja a várost és hagyja a párt békessében. És... Elena dönt. Méghozzá Damon mellett és ezt annyira csodálatos módon közli vele...! Nem találok szavakat. Igen, tudom, hogy ez inkább a forgatókönyvírók érdeme, de na! Az, ahogy Nina előadja, az már az ő érdeme. És itt amúgy Ian is megérdemli a tapsot, mert Damonként hozza a színvonalat, csakúgy, mint máskor!

6.) Elena szelektív emlékezetvesztése 6x02

Elena meghozott egy komoly döntést... ezúttal magáért és igazából másokért is, mások testi épségéért. Ha nem vetetné el az emlékeit Damonről, abba belepusztulna és másoknak is ártana. Ez a helyzet. Ahogyan viszont ez az emlékezet elvevés lezajlik... nem is tudom, hogyan írjam. A lényeg, hogy kicsit olyan nekem ez, mint az érzelem kikapcsolás. Ahogy Elena végre rájön, hogy mikor szeretett bele Damonbe és végül Alaric törli ezt az emléket... Elena tekintete, arca megváltozik és kitörlődik belőle Damon. Nem érez iránta mást, csak gyűlöletet.

Elena: Jeremy. Damon... megölte Jeremyt. A szemem előtt törte ki a nyakát.
Alaric: Elena... ki Damon Salvatore?
ElenaŐ Stefan bátyja. Egy szörnyeteg volt és meghalt.

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints