Beauty or Beast • Szépség vagy Szörnyeteg
Never Let Me Go
 
Holding On & Letting Go

Mindenkiben ott lakozik a jó és a rossz. Az már csak a saját döntése, hogy melyiket engedi előbújni. Az a legjobb, ha megtalálja az egyensúlyt: tudja, mikor legyen jó és mikor lehet egy icipicit rossz. Kis kitérő után rátérnék arra, hová is tévedtél. Egy 24 éves lány kastélyába léptél be, egészen pontosan. Az utóbbi időben kissé elveszítettem önmagam, nem igazán találtam sehol sem a helyem, többnyire érzelmileg padlón voltam, de egy ideje úgy érzem, megtaláltam a kiutat ebből a reménytelenségből. Ezért is született meg ez a blog, ahol újra szárnyra kaphatok. Mindig lételemem volt az írás és annak a legtöbb formája. Tehát nem adhattam fel egy hosszabb ihlettelenség miatt. Ha van kedved megismerni, nézz szét nálam, merülj el a gondolataimban a naplóm lapozgatása közben!

 
Feel So Close
„Senki sem tudja teljesen biztosan, milyen hatással van mások életére. Sokszor fogalmunk sincs. Mégis ugyanúgy cselekszünk.”

.•° Nos, kivégeztem a sorozatot. Amint megemésztettem a látottakat, jövök némi véleménnyel, úgy magáról az öngyilkosság témával kapcsolatban is. Anno nem értettem, miért felkapott sztori, de őszintén szólva, mindenkinek látnia kellene... hogy elgondolkozzon.
.•° Be kell szereznem a könyvet... valamikor... Ez még ráér, ígéretet tettem.  Megkaptam. 

2018.02.02. 0:46

.•° Hmm, össze kell szednem magam és hétvégén mindent elintézni, megcsinálni, amit terveztem... 

2018.02.09. 12:27

.•° A törhetetlen is összetörhet olykor...

2018.02.10. 0:28

.•° Boldogság van. Köszönöm, Stefan, azaz... 

 

2018.02.13. 12:32

.•° "Sosem tudhatod, mit gondol a másik. Sosem tudhatod, mit érez a másik. Sosem tudhatod, mi van a másik tettei mögött. Sosem tudhatod, mit váltasz ki a másikból. Épp ezért...
Ezért félünk. Félünk, hogy gondot okozunk. Félünk, hogy elveszítünk valamit. Félünk, hogy elveszítünk valakit. Félünk, hogy nem úgy alakulnak a dolgaink, ahogy szeretnénk. Egyszerűen félünk boldogok lenni. Falakat húzunk magunk köré, álarcok mögé bújunk. Így egyszerűbb. Könnyebb. Nem tudomást venni arról, ami van. Érzések, tettek. Kizárni, elzárni, lakat alá helyezni. Így talán megóvhatunk számunkra valami fontosat. Talán valakit. Előtérbe helyezve őt, aki fontos. Mert inkább így élsz, mint nélküle. Ez a döntésed."

2018.02.17. 23:05

 
Eyes on Fire

.•° Január 15. ~ Hrau tali
.•° Január 17. ~ Reina tali
.•° Február 1. ~ Színház (Az üvegcipő)
.•° Február 2. ~ Vásárlás  (jövőhéten folyt.)
.•° Február 17. ~ Színház (Judit)
.•° Február 19. ~ Színház (Valahol Európában)
.•° Március 15. vagy 16. ~ Stefan tali 
.•° Június 7. ~ Michael M. koncert (Stefi jön hozzám :3)

 
The Hardest Part

.•° Shadowhunters S03-ra várok
.•° 13 Reasons Why S02-re várok
.•° Supergirl S01E06
.•° The Originals S03E15
.•° Once Upon A Time S03E01
.•° Political Animals S01E01
.•° Pretty Little Liars S01E15

Tervben van:

.•° The 100, Beauty and the Beast, Teen wolf, Arrow, Baby Daddy, Grimm, The Walking Dead, Gossip Girl, Stitchers

 
When You Sleep

Bloggerina: Elena
Kastély: Beauty or Beast
Megnyitott: 2017. január 8.
Külcsíny: Elena

 

 
The Other Side
Indulás: 2017-01-08
 

 

Song on Fire

Shake up Christmas

~rázd fel a karácsonyt

Újabb díj kezdett el szállingózni így decemberben, avagy évünk utolsó hónapjában. Egy apróság, egy ajándék, amit a bloggerek adnak egymásnak... szerintem nagyon jó ötlet, kis kedveskedés.

Szabályok:

1.) Köszönd meg annak akitől/akiktől kaptad az ajándékot és linkeld be Őt/Őket.
2.) Írd le, hogy neked mit jelent a karácsony, mit szeretsz benne.
3.) Írd le a szabályokat, hogy akiket te megjelölsz ők is tudják, hogy miket kell betartani.
4.) Linkelj be egy karácsonyi zenét.
5.) Sorold fel azokat a bloggereket akiknek adni szeretnéd ezt az ajándékot, akiket ténylegesen megajándékoznál, és fűzz pár kedves szót.
6.) Illesz be egy karácsonyi képet, lehet saját is. (Ezt a képet bárhova beillesztheted.)
7.) Tüntesd fel a képet.

1.) Nagyon szépen köszönöm Ninaa, hogy megajándékoztál vele! Nagyon jól esett, imádlak érte! 

2.) Mit jelent számomra a karácsony? Hát, nem is tudom. Régen, még kisebb fejjel ez volt a legkedvesebb ünnep a számomra. Minden bizonnyal a temérdek ajándéknak hála, amit gyerekként ugyebár kap az ember fia/lánya. Aztán az ünnep teljesen kifordult úgymond önmagából és elveszett az igazi varázsa. Számomra igazság szerint már nem jelent olyan sokat ez az ünnep - de azt hiszem, erre az is rátesz nagyon, hogy az ünnepi hangulatot megalapozó hó... nos, sehol sincs évek óta. Sőt mi több, igazi telünk sincs, így nem karácsony a karácsony. Másrészt... nem is tudom. A szeretetet ünnepének kéne, hogy legyen ez a karácsony téma, de mégsem az. Ezen sokszor elgondolkozok, tulajdonképpen. Nos, nem tudom... hogy érthető-e, hogyan állok a karácsonyhoz. Szeretem, de valahogy már nem az igazi. 

4.) Nos, a kedvenc karácsonyi dalomat linkelem nektek. Amióta csak megjelent, imádom! És ezt a duót is, aminek már réges-rég vége van. De... a dal maga... nos, szerintem mindent elmond. "Lehet arany vagy ékszer vagy kincs, de olyan Igazi, mint Te vagy, nincs... mit is adhatok én neked? Egy szó, egy könyv... ide nem elég."

5.) Ez nem nehéz... szeretném megajándékozni Reinát és Fayet. Fogadjátok szeretettel tőlem! 

6.) Ha már karácsonyi kép, akkor berakom a Grinch fánkat, amit anyával csináltunk. Jó, inkább ő dolgozott rajta, mintsem én... szerintetek milyen lett?

Címkék: kihívás
2017.12.19. 22:28, Elena

On My Own

~egyedül

Eltűntem. Megint. Tudom, hogy szégyellnem kéne magam, de nem teszem. Jó most így, hogy nem itt lógok folyamatosan, másrészt, amúgy sincs miről írnom. Amiről lehetne írni, arról meg tulajdonképpen nem szabad. Változás. Mostanában rádöbbentem sok dologra magammal kapcsolatban, amik bizonyos téren megváltoztattak. És leginkább ebben a változásban vagyok benne, hogy úgy mondjam. Ennek a feldolgozása alatt vagyok, vagy épp... nos, megértése alatt. Tudjátok, néha az ember nem egészen érti, mi is történik vele pontosan. De előbb-utóbb csak össze tudja rakni az ember a kirakóst, nem igaz? Én is erre várok. Bár, ha össze is rakom, akkor is teljesen lényegtelen az egész. De erről most bővebben nem is írnék. 
Közeledik a karácsony, emberek! Jó, előtte a Mikulás... Nos, belegondolva, hogy hány embernek, hány barátomnak akarok készülni valami aprósággal és csecsebecsével... jézusom. Adjon valaki pénzt erre, de tényleg! Még mindig mosolygok saját magamon, azon, hogy amit tavaly Szilveszterkor megígértem magamnak, azt nagyon durván betartottam. Sőt, még túl is teljesítettem azt a szintet, amire gondoltam. Szóval, igen, sok barátnak készülnék szívem szerint apró meglepetéssel, de lövésem sincs, mi lesz belőle. Lesz-e egyáltalán valami belőle. De igyekszem.

Ahw, elkezdtem az Once upon a time-t! Imádoooom!  Eddig is érdekelt, de aztán végre rávettem magam és belevetettem magam a sorozat nézésébe. Nem bántam meg. Mindjárt kivégzem a második évadot, valószínűleg még ma vagy talán holnap. De aztán jön a következő! Sok karaktert szeretek belőle, nem tudnék dönteni, de az elsődleges shippem azt hiszem, Belle és Zörgőfürge lesz, páros téren. Azt hiszem, nem is kell meglepődni a miért-en. Elvégre... hahó! Szépség és a Szörnyeteg! Azt hiszem, ettől képtelen vagyok elszakadni. Meglátni valakiben a jót, vagy épp előhívni belőle a jót... még akkor is, ha az a valaki egy szörnyeteg képét akarja mások felé mutatni. Még mindig imádom ezt az egészet. 

Na, de most zárnám is a soraimat, hisz mint látszik, tényleg nem volt semmiféle témám, azonban nem akartalak titeket teljes mértékben életjel nélkül hagyni. Legyetek jók! Vagy rosszak... ahogyan jónak látjátok!

Címkék: Személyes
2017.11.29. 11:11, Elena

Do I wanna know?

~akarom tudni?

Visszadobtak nekem néhány labdát, amit illik lecsapni, avagy megválaszolni a kérdéseket. Köszönöm mindenkinek a jelölést! Lányok, imádlak titeket! 

Reina kérdései

1.) Hiszel a sorsban? Abban, hogy az életedben semmi sem véletlenül történik? Hogy az emberek sem véletlenül jönnek és mennek?
Még szép, hogy hiszek. Minden okkal történik - ok nélkül semmi sincs. Ezt még egy egykori szerelmetől tanultam, azt hiszem. Egyik mottója volt, hogy véletlenek márpedig nincsenek. És én is így gondolom. Mindenkit okkal ismertem meg, és okkal van velem, na meg valószínűleg okkali is hagy el. Persze az életünket mi magunk alakítjuk, de biztos van valami felsőbb hatalom, ami néha beleszól a dolgainkba. Legalábbis én így érzem.

2.) Ha lenne egy időgéped, hova utaznál? (Lehet a múlt is, meg a jövő is, engedd szabadjára a fantáziádat. :D)
Nem igazán van a múltban olyan, ahová visszamennék. A jövőbe meg azt hiszem, félelemből nem utaznék. Nem akarom látni, hogy mikor és hol siklik félre az életem, vagy épp mikor és hogyan halok meg. Bár, talán egy-két időpontra előreutaznék. Hogy tudjam, mennyi időm van hátra azokkal, akiket szeretek. Lehet bizarul hangzik, de valamiért most ez ugrott be... és akkor próbálnám a legjobban eltölteni azt az időt velük, ami maradt.

3.) Ha tudnád, hogy a holnapi nap lenne az utolsód, akkor miket tennél meg?
Öhm, hát.... először is sírnék, mert nem juthattam el ahhoz a naphoz, ahová el akartam.  Nyilván nem mondanám el senkinek azt, hogy ez az utolsó napom. Nem akarnám, hogy mások szomorúak legyenek vagy azt, hogy másképp álljanak hozzám. Hm, szóval igazából ez nagyon nehéz kérdés... rengeteg mindent meg kellene tennem, de valószínűleg semmit nem tennék meg belőle.

4.) Ha egy lakatlanszigetre kerülnél, és csak egyetlen egy dolog van, amit magaddal vihetsz, mi lenne az? (Lehet személy, tárgy bármi :D)
Ezeket a kérdéseket középiskolában is utáltam. Hogyan tudnék egyetlen dolgot kiválasztani? ... Talán egy személyt vinnék el. Mégha büntetés is lenne számára, hogy velem kell lennie egy lakatlan szigeten, éhen és... szóval elég gázos lenne.

5.) Hiszel Istenben, vagy abban, hogy van valami felsőbb hatalom? Esetleg a természetfelettiben? (Nem vámpírok és az ilyenekben, hanem a szellemekben)
Nem nehéz kérdés. Mindenképpen hiszek. Sőt, volt is egy-két tapasztalatom szellemek terén, de... inkább azért tartanám a távolságot ezektől a lényektől. Amúgy magában Istenben nem hiszek.

6.) Mi a kedvenc meséd? Miért?
Az örök klasszikus: A Szépség és a Szörnyeteg. Mit gondolsz, miért erre hajaz a blogom címe? Szeretem a mondanivalóját, azt, hogy a szerelem nem külsőségekre alapul, hanem belsőségekre... ezen felül az is, hogy a Szörnyeteg szép fokozatosan megtanul uralkodni magán... és a többi. Órákig tudnék erről a meséről beszélni, imádom és örökkön-örökké ez lesz az elsőszámú kedvencem.

7.) A filmekben, könyvekben stb. mindig meg szokott lenni a „jó” és „rossz” oldal, te általában melyiket szoktad szeretni? Mi alapján döntesz? Vagy egy-egy karaktert mi miatt kedvelsz meg?
Hm, alapvetően a "jó" oldal párti vagyok. De nyilván meg lehet érteni a rossz oldalt is, sőt, a rossz karakterek, ha jól vannak kidolgozva, akkor megérthetőek, sőt, némileg azt kell mondanom, "elfogadhatóak" az indokaik. Szóval nem tudom, igazából mindkét oldal mellett állok alapvetően... :D

8.) Ha egy karakter bőrébe bújhatnál, ki lenne az? Miért?
Nyilvánvalóan Elena Gilbert bőrébe bújnék bele... de ez azt hiszem, a nevem láttán nem csoda. Szeretem azt a világot, amiben benne van és bár sok fájdalmon ment keresztül, mégis ő a választottam. Eltölteni egy napot Damonnel, vagy maga a tény, hogy vámpírként mozogassak egy teljes napon át... igencsak jó ajánlatnak tűnik. Bár igazság szerint Damon bőrébe is szívesen belebújnék. Hmm.

Címkék: Kihívás
2017.11.03. 12:33, Elena

If Today Was Your Last Day

~ha a mai lenne az utolsó napod

Újabb kihívás terjeng a blogok világában és ezt ezúttal Thea indította. Ezúton köszönöm neki, hogy megálmodta a Teaszünet Díjat. És köszönöm annak a két tagnak is a díjat, akik megjelöltek rajta. Név szerint: Asuna és Lorie. Igyekszem jól megválaszolni a kérdéseiteket és nem két szóban letudni.

Szabályok

1.) Köszönd meg a jelölést annak, akitől kaptad a díjat, említsd meg és linkeld be a blogját. Másold be a szabályokat a bejegyzésedbe te is.

2.) Mielőtt megválaszolnád a kérdéseket, illesz be egy idézetet, amiről azt gondolod, hogy a legjobban illik hozzád, jellemez téged.

3.) Válaszold meg a 8 kérdést, amiket a téged díjazó blogger tett fel.

4.) Írj újabb 8 kérdést, amiket majd a te jelöltjeid fognak megválaszolni.

5.) Jelöld meg azokat a bloggereket a blogjaikkal együtt, akiket megjutalmazol a díjjal, s magyarázd meg pár szóval, miért pont rájuk esett a választásod.

+1. Kívánj valami szépet az általad díjazott bloggereknek.

"Nagyobbat nem is tévedhettem volna. Azt hittem, elég lesz mosolyognom meg bólogatnom, úgy csinálnom, mintha minden rendben lenne. Volt egy tervem. Meg akartam változni, új életet kezdeni, a múlt nélkül, a fájdalom nélkül, valaki igazival. De ez nem olyan könnyű. A rossz dolgok veled maradnak. Követnek. Nem tudsz megszökni előlük, bármennyire is szeretnél. Csak azt teheted, hogy felkészülsz a jóra, hogy amikor az megtalál, megragadod, mert szükséged van rá. Szükségem van rá."

Címkék: Kihívás
2017.11.01. 23:18, Elena

Nothing

~semmi

Tulajdonképpen nem szeretek döntéseket hozni, de van, amikor muszáj. Mert van egy pont, ami után már nem tudsz úgy mosolyogni az illetőre, hogy az hihető legyen. Amikor már azt érzed, kétszínűség tovább barátkozni valakivel, aki iránt ellenszenved van... Szóval igen, meghoztam egy döntést és ott hagytam egy társaságot azért, hogy az én lelkiismeretem megnyugodjon végre. Őszintén szólva szerettem ott lenni, imádtam a játékaimat és a párosokat, a szálakat, történeteket, de muszáj volt döntenem. Bár azt én magam is tudom, hogy az üzenetem némileg bunkó volt - így utólag tényleg látom. De akkor és ott mérges voltam, úgy írtam meg és küldtem el. Ha vártam volna egy napot úgy, ahogyan eredetileg terveztem, talán higgadtabban tudom megírni, sőt, talán még a probléma megbeszéléséig is eljutunk. Így viszont nem sikerült. Van-e bennem harag? Nem, nincs. Igazság szerint az egyik lány szimpatikus is volt, csak az utóbbi egy vagy két hétben tett egy-egy olyan apróságot, ami miatt visszaléptem egy lépést. A másik lány már más kérdés.

Amúgy, így a hungarianforum által annyira rugalmas lettem bizonyos értelemben, hogy csak nézek. Régen gyűlöltem, ha egy szerepjáték ott volt hagyva, vagy ha törölnöm kellett karaktert. Utóbbinál volt, hogy még sírtam is, annyira imádtam a karaktert és utáltam, hogy meg kell válnom tőle. Most viszont, bár sajnálom a karaktereimet és a szálakat (nem ez az első oldal, ahonnan lelépek), mégsincs bennem az, hogy összedől a világ. A játékokat lementegettem magamnak, visszaolvasni vissza tudom, ha akarom... szóval ilyen értelemben tényleg rugalmasabbá váltam. Már nem törik össze a szívem, ha valamit el kell engedni. Hisz mindig van helyette más. Nem szabad kétségbeesni. (Sebastian )

Nos, most hirtelenjében ennyi történt, amit ki akartam írni magamból. Érdekes dolgok ezek. Bár a gondolataim mostanság úgyis más körül forognak... 

Címkék: Elmélkedés
2017.11.01. 13:40, Elena
 

A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! A tanulásod nálam az ASZTRO-suliban teljesen INGYENES! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Aktív Videojáték honlap!! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!